Okusi zlatarskog kraja
ZA DOMAĆE OPG-e:
Prijava
NISTE REGISTRIRANI?
Registracija
ZA KUPCE:
Prijava
NISTE REGISTRIRANI?
Registracija
UVJETI KORIŠTENJA
Web aplikacija Okusi zlatarskog kraja u vlasništvu je Grada Zlatara. Svrha joj je spojiti domaće OPG-ove i druge proizvođače s područja Grada Zlatara s domaćim kupcima kako bismo potaknuli proizvodnju i prodaju naše domaće hrane i drugih proizvoda iz našeg kraja. Aplikacija ima također cilj približiti zlatarske proizvođače široj publici izvan zlatarskog kraja, u Hrvatskoj i svijetu.

Svaki korisnik ove stranice, osobito onaj koji se registrira kao proizvođač te onaj koji naručuje, smatra se da je upoznat s ovim Uvjetima korištenja.

KORISNICI - PROIZVOĐAČI

Proizvođači koji su registrirani na ovoj aplikaciji (što se prvenstveno odnosi na OPG-ove i druge proizvođače s područja Grada Zlatara) imaju pravo besplatno objavljivati proizvode iz svoje ponude, ali samo one za koje je njihov obrt registriran. Zabranjena je prodaja proizvoda za koje proizvođač nema registriranu djelatnost. Grad Zlatar ne može se smatrati odgovornim ako proizvođač usprkos našem upozorenju krši ovo pravilo. Za ispravnost, kvalitetu i zakonitost prodaje proizvoda jamči proizvođač pod kaznenom odgovornošću.

Prilikom registracije proizvođači ostavljaju podatke svoga OPG-a ili tvrtke u svrhu promidžbe i mogućnosti online kupovine. Vaši podaci neće se koristiti ni u jednu drugu svrhu.

Aplikacija Okusi zlatarskog kraja služi isključivo za promidžbu domaćih proizvođača. Ukoliko primijetite kršenje pozitivnih propisa RH od strane nekog proizvođača na ovim stranicama, molimo Vas da nam to javite na e-mail grad@zlatar.hr kako bismo njegove objave uklonili sa stranice.

Prilikom narudžbe proizvođač je dužan provjeriti je li kupac ozbiljan, zato tražimo od kupaca da daju svoj broj telefona. Ova stranica ne može biti odgovorna za bilo kakve nesporazume između kupca i prodavača.

KORISNICI - KUPCI

Prilikom prve direktne online narudžbe ili registracije kupci svojevoljno ostavljaju svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona) kako bi im narudžba stigla na kućnu adresu. Vaši osobni podaci služe samo u svrhu dostave robe na Vaš kućni prag i neće se koristiti ni u jednu drugu svrhu. Ako netko želi izbrisati svoje podatke iz naše baze, to možete učiniti bilo kad, u rubrici Moj info izaberete opciju Obriši profil.

PRIVATNOST I KOLAČIĆI

Ova aplikacija koristi kolačiće prilikom prijave proizvođača kako bi mogli ostati ulogirani i objavljivati proizvode iz svoje ponude. Svaki proizvođač koji želi objavljivati svoju ponudu na ovoj stranici pristaje na korištenje kolačića. Na kolačiće pristaju i kupci koji žele direktno preko aplikacije naručivati proizvode. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti Vašem uređaju. Naši kolačići ne prate Vaše surfanje izvan ove stranice. Ukoliko se svejedno ne slažete s korištenjem kolačića, molimo Vas da se ne prijavljujete kao proizvođač na ovoj aplikaciji ili kao kupac. Ako ste se već prijavili i želite obrisati kolačiće iz vašeg uređaja i svoje podatke iz naše baze, to možete učiniti bilo kad u rubrici Moj info, izaberete opciju Obriši profil. Klikom na tu opciju svi se kolačići brišu, kao i Vaši osobni podaci iz naše baze.

VANJSKE USLUGE

Ova aplikacija koristi uslugu Google Recaptcha treće strane - tvrtke Google. Ta usluga onemogućuje robote odnosno lažne registracije nepostojećih korisnika i štiti podatke u našoj bazi od hakerskih napada. Pročitajte njihova Pravila o privatnosti i Uvjete korištenja.

Grad Zlatar